dimarts, 23 d’octubre de 2012

Treball ética

Hola, som Kirill Kazarine, David Avia, Martina Reguera y Míriam Lillo, i som un grup d’alumnes de 4t d’eso A. En aquest tema hem donat diverses activitats que ens han servit per a valorar-nos mes a nosaltres mateixos i a la vida que ens rodeja, a reforçar el treball en grup i coneixer-nos mes a cadascun de nosaltres. Hem treballat activitats com la opinió personal sobre temes que poden estar molt presents en la nostra vida com el tema del suicidi, que mes tard varem fer una posada en comú, altra de les activitats va ser la busca dels nostres horòscops , y altres..
LA PERSONALITAT DE CADASCÚN:Kirill:  Pot ser un poc complicat açò de descriure's a un mateix però ho vaig a intentar. Cada persona em veu d'una forma, uns com a amic, altres com conegut, altres com enemic... Però al meu entendre pense que sóc una persona de lo mes igualitària, és a dir, sempre he sigut d'eixes persones que tracta als altres tal com em tracten, pense que si em donen una oportunitat, també he de donar-se-la a ells, així que no sóc sempre igual amb tots, amb cada persona tinc un caràcter diferent, però de normal intent ser el mes obert possible, segur que molts hauran anat a la part mal pensada, però amb açò vull referir-me que intent no ocultar com sóc per que no m'agrada tindre secrets davant de ningú, llevat que em demanen que no ho compte, també m'agrada riure, passar-m'ho bé, sempre intent fer somriure a les amistats per que es que si ells somriuen jo també ho faré, sòl ser molt empàtic a l'hora de que algú tinga un problema, per que al mateix temps em sent malament jo i intent ajudar en tot el que puga intentant arreglar els problemes o passe d'ells i seguir avant amb un somriure, sòl ser prou juganer, però la cosa canvía quan estic acabat d'alçar, hi ha vegades que sóc antipàtic i pas de tot, em diuen que això s'anomena 'mal despertar' però, no sempre que m'alce estic así...


Míriam: Jo sóc una una xica de 15 anys, que està en l'etapa de l'adolescència, i això ja sabeu al que comporta. Tinc moltes preocupacions, la majoria d'elles amb el meu físic, m'importa molt la manera de vestir,y el que pense la gent de mi. Sóc molt amiga dels meus amics, però no coix confiança fácilment. Sóc exigent, em considere una persona divertida i afectuosa, no sóc gens rancorosa ni venjativa, és més, em costa molt enfadar-me amb alguna persona. Però no oblide facilment. Sòl estar sempre alegre,no m'agrada comptar-li les meues preocupacions a qualsevol. No soporte veure les persones que em rodegen tristos, per això mateix, intent ajudar sempre que puc.  Martina: Sóc una xica senzilla, tímida i sobretot alegre,m'agrada estar el major temps possible amb els meus amics. El que mes m'agrada d'ells és que siguen graciosos, i que passem bons moments junts. No suporte persones que siguen prepotents, i tracten amb inferioritat als altres.David Avia: Sóc una persona molt activa, tinc una afició molt marcada com es el ballar, sóc molt amic dels meus amics, m’agrada defendre la veritat, soc simpàtic depén  del dia, a vegades antipátic, sóc molt feliç i no tinc complexos. Tinc molta facilitat per a relacionarme amb els demes y fer amistats. Un defecte que tinc es que no em senta res be les crítiques dels demés, ja siguen a bones o a males.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada